Verwarming en koeling - Machinehandel

Op deze pagina vindt u een overzicht aan advertenties met daarin een aanbod aan verschillende verwarming- en koelingtechnieken. U kunt door aan te melden gratis reageren of zelf adverteren.


Er zijn helaas nog geen advertenties aanwezig in de categorie Verwarming en koeling. Wilt u advertenties plaatsen in deze categorie? Registreer en plaats uw advertenties gratis in de categorie Verwarming en koeling.


Nieuwe advertenties


Verwarming voor uw bedrijf

Niemand werkt graag in de kou! Zorg er voor dat uw werknemers een aangename gevoelstemperatuur behouden door in de koude maanden een degelijke verwarmingsinstallatie in uw werkplaats te hebben. Verwarmingen vallen in te delen in twee soorten: directe verwarming en indirecte verwarming. Het verschil tussen deze zit in de wijze waarop ze verwarmen. Een directe verwarming heeft een warmtebron die aan de ruimte er omheen afgeeft zoals een haardvuur. Een indirecte warmt de luchtstroom op en zorg indirect voor ene hogere circulatie van temperatuur. Er bestaan ook enkele tussenvormen in die deels direct en indirect in hun werking zijn. De meest voorkomende verwarmingselementen zijn elektrische werkplaatskachels, heteluchtkanonnen, infraroodstralers en terrasverwarmingen.


Producten en machines koud houden

Veel producten en machines warmen sneller op. Het is dan in beide gevallen zaak om deze zo koel mogelijk te houden zodat er voor langere tijd van genoten kan worden. Er zijn hier zowel mobiele als vaste koelmachines voor beschikbaar. Men gebruikt vaak een zogeheten chiller. Deze chillers zijn machines die water ontzettend koud maken en samen met een airhandler de kou door een pomp door de lucht verspreiden. Voor iedere klus waarbij versproducten of apparatuur koud gehouden moet worden zijn er wel machines te vinden die aan deze wens het beste kunnen voldoen. Diverse snelvriezers en andere industriële koelmachines kunnen de oplossing voor u vormen.


Industrie en klimaatregeling

Op onze online marktplaats van MachineHandelaren.nl kunt u al uw verwarmingstechnieken en koelmachines in één overzicht vinden. Haast iedereen maakt gebruik van koel- en verwarmingsmachines, maar voornamelijk de grote industriële branches maken hier op grote schaal gebruik van. Farmaceutica, hightech of electronica branche, en versgoederenbedrijven zetten grote koel- en verwarmingstechnieken in. Daarbij worden zowel hun producten als apparatuur waarbij een hoge mate van precisie en klimaatscontrole komt kijken in optimale temperaturen behouden.