Hoogwerkers en steigers - Machinehandel

Heeft u plannen voor renovatie of constructies in de hoogte? Werk veilig en vind uw stevige steiger of hoogwerker in een van de advertenties hieronder. Door aan te melden op deze website kunt u gratis reageren of zelf adverteren.


Er zijn helaas nog geen advertenties aanwezig in de categorie Hoogwerkers en steigers. Wilt u advertenties plaatsen in deze categorie? Registreer en plaats uw advertenties gratis in de categorie Hoogwerkers en steigers.


Nieuwe advertenties


Met hoogwerkers hoogstaand bezig

Een hoogwerker is een verzamelnaam voor verschillende machines die de gebruiker in staat stellen om in de hoogte op een veilige manier te werken. Ze worden voornamelijk gebruikt bij de brandweer of in de bouw en industrie. Een hoogwerker beschikt over een hydraulische arm die op een of meerdere plaatsen een scharnier heeft en aan het einde een platform met of zonder railing. Hoogwerkers worden meestal door middel van een diesel en/of een elektromotor aangedreven en zijn voorzien van een accu. Ook wanneer u een glazenwassersbedrijf heeft en op grotere hoogten moet werken zijn hoogwerkers een verplichting.


Steigers voor veilige werkhoogte

Zit u midden in een grote verbouwing of renovatie? Dan is een steiger een perfecte ondersteuning voor uw werkzaamheden. Er gebeuren jaarlijks veel ongelukken met ladders omdat het een eenvoudig gereedschap is dat niet veel rekening kan houden met de gebruiker. Voor een meer stabiele werkgrond kunt u beter gebruik maken van een steiger. Wanneer je in de hoogte werkt is het belangrijk dat je de werkplek zo veilig en ordelijk mogelijk inricht. Stabiliteitsbalken, muurafstandhouders en bepaalde accessoires om gereedschappen en apparaten veilig aan te hangen en de eventuele kabels te organiseren kunnen hier ook veel bij helpen.


Verschillende module steigers

Er bestaan diverse steigers voor zowel binnen- als buitengebruik. Over het algemeen worden diverse uitvoeringen van vouw- en rolsteigers ingedeeld in vier verschillende modules. De modules vormen los van elkaar een stel opzetstukken die de steiger kunnen verlengen. Deze modules bestaan uit de vier letters A, B, C en D. Module A is een rolsteiger die eenvoudig kan worden omgebouwd voor diverse klussen voor zowel binnen als buiten en instelbaar op diverse werkhoogten. Module B vormt een soort opzetstuk op module A om deze te verlengen tot een werkhoogte van 3,8 meter. Module C brengt dit verder tot een hoogte van 5,9 meter en D tot wel 7,8 meter.