Schoonmaakmachines - Machinehandel

Wilt u de boel spik en span houden? Op deze pagina vindt u een overzicht aan advertenties waarin diverse schoonmaakmachines worden aangeboden. Door aan te melden op deze pagina kunt u als eerste reageren of zelf uw schoonmaakmachines adverteren.


Schrobzuigmachines voor uw werkplaats

Veel werkplaatsen of bedrijven waar waterbestendige vloeren liggen maken gebruik van een schrobzuigmachine. Dit zijn karretjes of zelfs kleine voertuigen afhankelijk van de grootte die met de hulp van water en eventueel reinigingsmiddel de vloer borstelt. Deze borstels zitten onder het karretje en draaien op verschillende standen over de vloer en laten water los om deze schoon te poetsen. Achterin de machine zit een zuigmond die het water samen met het vuil opzuigt om af te voeren. Zo boent u uw vloeren helemaal glanzend en kunt u zelfs de hardnekkigste vlekken uit uw vloer halen.


Diverse machines voor iedere taak

Iedere schoonmaaktaak heeft een bepaalde machine die het beste voor de job is. Met een stofzuiger in variŽrende grootten kunt u uw magazijn of kantoor stofvrij houden. Waterzuigers zijn vergelijkbaar met stofzuigers, maar zijn gespecialiseerd in het opruimen van water of andere ongewenste, non-chemische vloeistoffen. Veegmachines en eenschijfsmachines kunnen gemakkelijk uw vloeren als nieuw laten ogen door deze te ontdoen van vuil en te boenen. Tapijtreinigers kunt u inzetten voor zelfs de meest vieze ondergronden zodat het tapijt diep gereinigd wordt. Door water weekt het vuil los en spoelt het er uit. Kortom: Voor ieder schoonmaakprobleem is er een machine met een oplossing!


Industrieel reinigen in een handzaam formaat

Werkt u met chemicaliŽn of bent u gespecialiseerd in het diep reinigen van industriŽle machines of platen? Voor schoonmaakklussen van verschillende intensiteiten zijn er hogedrukreinigers of stoomreinigers te vinden. Deze handzame oplossingen die vaak achterin een busje te vervoeren zijn maken van zwaar vuil licht werk. Door een waterstraal met enorme hoge druk te spuiten kunt u hardnekkig vuil en andere aangekoekte materialen van machines en materialen af blazen. Let er wel op dat u voor het juiste materiaal de goede hoeveelheid bar gebruikt of misschien moet overstappen op een kleiner model reiniger. Stoomreinigers spuwen tevens water, maar verhitten het tot stoom en doden daarmee haast alle bacteriŽn.