Handgereedschappen - Machinehandel

Compact en binnen handbereik! In deze rubriek volgt een overzicht aan advertenties door verschillende handgereedschap aanbieders. Door aan te melden op deze website kunt u direct reageren of zelf adverteren.


Allerlei soorten handgereedschap

Deze rubriek biedt een thuis aan handgereedschap in alle vormen en formaten. Hier kunnen advertenties worden geplaatst voor dopsleutels, draadsnijders, gereedschapsets, gereedschapstassen of koffers, hamers, handboren, ringsleutels, steeksleutels, schroevendraaiers, snijdgereedschap, tackers, tanken, multitools en diverse andere speciaal gereedschap. Waar u ook naar op zoek bent er is hopelijk iets voor u tussen te vinden zodat u door kunt met uw klus.


Voor uw garage thuis en echte klusjesmannen

Wilt u zelf uw gereedschapsverzameling aanvullen of er een beginnen? Bent u een klusser van beroep of verbouwt u gewoon graag rondom het huis wanneer het nodig is? Goed gereedschap is de helft van het werk! Zoek daarom in deze rubriek naar het juiste gereedschap voor de taak. Een goed bevoorrade gereedschapskoffers is een must voor ieder huishouden en met een beetje knowhow of met de hulp van het internet kun je veel geld besparen.


Handgereedschap en veiligheid

Bij regelmatig gebruik van handgereedschap is het belangrijk om het goed te onderhouden. Defecten of loszittende onderdelen moeten zo snel mogelijk verholpen worden. Bij werkzaamheden met rondspattende deeltjes of lawaai is het ook van belang de nodige gehoor- en oogbeschermingsmaatregelen te treffen. Bij werkzaamheden met hevige trillingen is het ook belangrijk om regelmatig te pauzeren om uw armen en benen rust te geven. Laat ook nooit gereedschap rondslingeren zodat u of anderen er over struikelen of je er aan verwonden.