Hefwerktuigen - Machinehandel

Zware lasten of goederen te verplaatsen? Hieronder vindt u een overzicht aan advertenties van hefwerktuigen om licht werk van uw vervoerskwesties te maken. U kunt gratis reageren of zelf adverteren door een account aan te maken op deze website.


Zware lasten dragen met hefwerktuigen

Onder hefwerktuigen verstaat men werktuigen die een last heffen en het hefwerktuig dient zich onder de last te bevinden. Denk hierbij aan de vork van een heftruck of verreiker, maar ook aan diverse stationaire hef- of liftapparatuur. Zware goederen en palletladingen vol materiaal kunnen gemakkelijk vervoerd worden door uw magazijn of werkplaats met een hefwerktuig. Zo gaat u efficiėnter om met uw tijd en ruimte doordat u in de hoogte kunt opslaan, mits u rekening houdt met de veiligheid en toegankelijkheid van uw goederen.


Allerlei soorten hefwerktuigen

Deze rubriek biedt ruimte aan alle vormen van hefwerktuigen. Voor populaire en minder populaire merken en typen is er hier plaats om te adverteren. U kunt op deze pagina heftrucks die op diesel en op elektriciteit lopen, garage hefapparatuur, verreikers en stapelaars vinden. Op zoek naar bekende en onbekende merken? Er worden hier onbekende en ook meer bekende merken zoals Linde, Manitou, Toyota, Mammuth en BT aangeboden voor u om op te reageren.


Het gebruik van hefwerktuigen

Wanneer u of een medewerker van uw bedrijf gaat werken met hefwerktuigen zijn er een aantal eisen volgens het arbeidsomstandighedenbeleid waar u aan moet voldoen. U moet hefwerktuigen voor het eerste gebruik en daarna jaarlijks laten keuren en deze bewijzen van goedkeuring goed bewaren ter registratie. Tevens moet de bestuurder voldoende deskundig zijn in het bedienen van hefwerktuigen en bij bepaalde formaten een certificaat van vakbekwaamheid nodig. Let ook op wat de toegelaten bedrijfslast is en dat de werktuigen niet voor personen gebruikt wordt.