Draaibank Harrison T280 CNC/Manual

€ 5.750,00
exclusief BTW

HAB Holland Advies Buro (HAB Holland Advies Buro)
Numansdorp

Geplaatst op: 11-12-2017 | 3041 keer bekeken
Referentie: MACHINEHANDELAREN-76
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
MachineHandelaren.nl

Omschrijving

"Nieuw"Draaibank Harrison T280
Nieuwe draaibank. Geweldige machine. CNC is wel wat gedateerd. Zie onderstaande om te updaten.Ombouw CNC draaimachine Harrison Trainer 280


In het onderwijs is de CNC draaimachine Harrison Trainer 280 een veel voorkomende machine. Helaas ontbreekt vaak de tijd om met de machine te leren werken, waardoor de machine weinig wordt gebruikt.

De Harrison Trainer wordt daarom veelal ingeruild voor een andere conventionele of CNC machine. Hiervoor biedt JOVI een oplossing. Uw CNC draaimachine Harrison Trainer kunnen wij ombouwen tot een conventionele draaimachine vergelijkbaar met de Harrison M250 draaimachine. De Harrison Trainers zijn meestal weinig gebruikt en verkeren daarom vaak in zeer goede staat.

De draaimachine wordt door ons opgehaald en bij JOVI ontdaan van de computerbesturing. Daarna wordt de machine aangepast en voorzien van benodigde schakelaars en een noodstop. De machine kan, indien gewenst, voorzien worden van een spanenopvangbak aan de achterzijde van de machine. Het resultaat is een omgebouwde conventionele machine die vergelijkbaar is met een Harrison M250 draaimachine en, afhankelijk van de staat van de oorspronkelijke machine, veelal in nieuwstaat verkeert.
Meer advertenties van deze verkoper